Torque er en britisk dækproducent i det øverste prissegment, der sigter mod at give sine kunder en dækoplevelse ud over det sædvanlige. Deres dæk produceres på deres state-of-the-art fabrik, hvor produkterne siden bliver gennemtestet, så du kan være sikker på, at de lever op til deres løfter. Derudover er virksomheden sikker på, at deres dæk også vil harmonisere med den for øjeblikket gældende lovgivning i de forskellige europæiske lande. I øjeblikket er Torques primære fokus på fabrikation af dæk til biler og busser, men også til lastbiler.

Deres dæk er specielt konstruerede til at overgå de sædvanlige store kvalitetsmærker, samtidig med de forsøger at tilbyde en pris, der er overkommelig. I tests i alle europæiske lande plejer dækkene fra Torque at vinde over de fleste af konkurrenterne. For eksempel plejer deres dæk altid at have en kortere bremselængde på våde og tørre veje, men de er normalt også bedre, når det kommer til at give føreren en bedre generel kontrol over køretøjet. Ikke mindst hjælper dækkene til lavere brændstofforbrug. Dette gør valget af dæk meget let for dig. Hvem ønsker ikke et dæk, der vinder over de fleste mærker og samtidig sælges til en god pris?

Torques dæk til lastbiler og busser har lignende egenskaber. Ikke mindst er de lavet til at give føreren maksimal kontrol over køretøjet, men har også en kortere bremselængde end de fleste dæk, samtidig med at de tilbyder en holdbarhed, der slår dæk fra de fleste konkurrenter. Dækkene er beregnet til brug både på lange landevejsstrækninger, men også til kørsel på byveje.

Der er således mange grunde til at vælge dæk fra Torque. Ikke mindst kan det være vigtigt, hvis du ønsker at få en kørsel, der er sikker, og som giver dig total kontrol over bilen.