TOYO HISTORIE

Toyo blev grundlagt i Japan i 1945 af Rikimatsu Tomihisa. Siden starten har Toyo stået for kvalitet, ydeevne, innovation og god service, hvilket har ført til, at Toyo har et fremragende ry i hele verden. Toyo har faciliteter i Nord- og Sydamerika, Europa, Asien og Oceanien. Hovedkontoret ligger i Osaka, og Toyo har i øjeblikket lidt over 3000 medarbejdere. Toyo producerer dæk, industrielt gummi, hårde og bløde polyurethane produkter og meget mere. Toyo producerer dæk under to mærker, Toyo og Nitto. Toyos dæk er sikre og pålidelige, da de er udviklet ved hjælp af den nyeste teknologi. Dæk fra Nitto er specielt udvalgt og fusionerer frihed og kreativitet perfekt. Toyos ambition er at være en virksomhed med specialister, der fokuserer på forbedring af sikkerhed og stabilitet i virksomhedens produkter. For at nå dette mål, arbejder med Toyo at beskytte, stabilisere, levere, forbedre og vinde. Toyo var den første japanske dækproducent, der er etablerede en filial i USA i 1966. Fra at Toyo etablerede sit kontor i det sydlige Californien, er virksomheden fortsat med at vokse på det amerikanske marked. I slutningen af 1980'erne begyndte Toyo at fremstille dæk i USA. Toyo er fortsat med at vokse, og har nu filialer i flere andre lande. Siden 1980'erne har Toyo konkurreret i road racing i USA, og Toyo er i dag et kendt navn blandt de involverede i motorsport. Toyo har en lang liste af mesterskabstitler i ryggen, der viser virksomhedens succes inden for racersporten.

Dæk fra Toyo

Toyos motto er at skabe ny værdi gennem innovation ved hjælp af avanceret teknologi. Virksomhedens mål er at fortsætte med at have en stærk tilstedeværelse på markedet og tilbyde innovative produkter, der tilbyder de løsninger, Toyos kunder har brug for. Toyo ønsker også at bevare gode forhold for sine medarbejdere og interessenter, og samtidig bevare den kreative ånd i virksomheden. For at Toyo skal være i stand til at give deres kunder, hvad de leder efter, er Toyo blevet førende, når det kommer til produktudvikling og innovation. Toyo var for eksempel førende, når det kom til at producere dæk med større fælge til sportsvogne. Toyo udviklede også et sportsdæk til lette lastbiler og SUV'er. Dækket, der kaldes Proxes S / T, var en kommerciel succes og etablerede Toyo som en ledende virksomhed inden for sportsdækmarkedet. Toyo lancerede i 2003 Open Country M/T, et dæk, der er specielt tilpasset til offroad kørsel. Dækket er slidstærkt og har en enestående ydeevne offroad, men giver også en komfortabel kørsel på motorvejen. Versado LX er Toyos luksusdæk lanceret i 2007. Dette var det første skridt, Toyo tog ind på luksusmarkedet.

Toyo har naturligvis sine egne forsknings- og testfaciliteter. På forskningsanlæggene arbejder Toyo med at udvikle nye teknologier, men også med, hvordan selskabet kan arbejde med teknologi, der allerede eksisterer for at skabe et bedre produkt. På Toyos testfaciliteter testes alle Toyos nye produkter for at virksomheden kan garantere, at produktet opfylder den standard, Toyo har sat for sine produkter. For at Toyo skal kunne garantere, at deres dæk er af højeste kvalitet, anvender virksomheden Tire Design Platform Technology, der gør det muligt for computere at analysere, hvordan forskellige køretøjer opfører på vejbanen. Dette kombineres med virksomhedens traditionelle dæksimuleringsteknologi. Toyo ved, hvor vigtigt og hvor meget et dæk påvirker bilens præstationer og førerens køreoplevelse. Virksomheden tester derfor bekvemmelighed, hvor stabil bilen er, hvor holdbart dækket er, og hvordan det klarer høje hastigheder. Ved at kombinere forskellige typer af bilmodeller og vejforhold kan Toyo studere, hvordan dækket påvirkes af forskellige faktorer. For Toyo er det vigtigt, at deres dæk er testet under forhold, der er så tæt på virkeligheden som muligt. Der er også det, der gør, at Toyo kan fortsætte med at levere produkter af høj kvalitet. Toyo har udviklet sit eget simulerings program og kan derfor tilpasse softwaren til de standarder, virksomheden sætter og foretage ændringer, når Toyo har udviklet nye teknologier til deres dæk.

TOYO DÆK

Toyo dæk tilbyder en bred vifte af dæk, så uanset hvilken type bil du leder efter dæk til, har Toyo noget for dig. Toyos dæk er af højeste kvalitet, med den bedste ydeevne, du kan forestille dig og har en rigtig god holdbarhed. Toyo garanterer, at de kan levere et dæk, du bliver tilfreds med, uanset hvilken bil, du ønsker dæk til. Med Toyos dæk vil du få en bedre og mere behagelig køreoplevelse. Toyo arbejder løbende på at udvikle deres produkter, så deres kunders ønskemål bliver opfyldt Fordelene ved Toyos dæk er mange for dig som kunde. Udover et dæk af højeste kvalitet vil Toyo også være sikker på, at du får svar på alle dine spørgsmål og hjælp med at finde de rigtige dæk til netop dit køretøj og dermed tilbyder Toyo alle sine kunder førsteklasses kundeservice. For Toyo er det vigtigt fortsat at levere dæk, der er innovative, af høj kvalitet, højtydende og giver dig den kundeservice, du har brug for.

Toyo Dæk

FIND DÆK FRA TOYO