Tyrex International Rubber Co. er en dækproducent i Kina, der blev grundlagt i 2006. Den blev grundlagt ved hjælp af udenlandske investeringer og skabt for at hjælpe de forskellige virksomheder med de seneste innovationer med at lette fremstillingen af moderne dæk. Virksomheden er dog ikke fokuseret på at producere almindelige dæk, men i stedet producerer de mere eller mindre kun dæk, der er beregnet til at blive brugt på køretøjer, der primært anvendes i mineindustrien. Markedet for disse dæk er til dels i Kina, men ikke mindst sælges de også af virksomheden til hele verden. Det betyder, at deres dæk er specialiserede og dermed tilbyder dig som kunde en merværdi, som kun få andre virksomheder, der producerer disse typer af dæk, kan gøre.

Hvad der virkelig gør dækkene fra Tyrex specielle er, at de er designet til at modstå det barske miljø, som miner er. For at gøre det, bruger de en meget speciel gummivariant, der ikke kun får dækkene til at være ekstra holdbare, men også giver dig en unik kontrol over bilen. Desuden er mønstret på deres dæk specielt tilpasset til at klare minernes krævende situationer. Men ikke mindst har deres dæk har også en unik dækning, der gør, at kontrollen over bilen bliver fantastisk med Tyrex-dæk.

Dækkene fra Tyrex er specielt velegnet til dem, der ønsker dæk til rigtig gode priser uden kompromis på kvaliteten. Når du vælger dæk fra Tyrex, kan du vælge en række ekstra services. For eksempel tilbyder selskabet at hjælpe med at fylde dine dæk med en speciel gel, der betyder, at de aldrig mere risikerer at punktere. Dette kan især være gavnligt, hvis du ved, at minemiljøet, du skal bruge dækkene i, er ekstra svært tilgængeligt.

Tyrex er således et valg for alle, der ønsker at have gode dæk til rimelige priser!