Voltyre er et dækmærke, der tilbyder dæk, der er fremstillet specielt til store køretøjer og maskiner, og til køretøjer, der bliver anvendt i landbrugssektoren på forskellige måder. Denne specialisering i en bestemt type køretøj er til gavn for dig som kunde, og ikke mindst gør det, at du kan føle dig sikker på, at dækkene virkelig passer til det terræn og de udfordringer, dit køretøj er beregnet på.

I det seneste årti har der været en positiv udvikling på markedet for dæk, der anvendes af alle køretøjer i landbrugssektoren. Det er fordi en voksende andel af verdens landbrug er blevet industrialiseret i de seneste år. En del af den tendens kan forklares ved, at de tidligere fattige lande er blevet rigere, og den voksende befolkning har gjort, at fødevarepriserne er steget. Det er en udvikling, der især har gavnet Voltyre, der i dag er en kendt producent af dæk til landbrugsmaskiner af forskellig art.

I udbuddet af for eksempel traktordæk fra Voltyre finder du et bredt udvalg af sådanne. Ikke mindst finder du dem, der er tiltænkt alle former for traktorer, ikke mindst dem, der lavet til ekstremt barske og utilgængelige miljøer. Men deres traktordæk findes også til kørsel i andre sammenhænge, ikke mindst dem, der kan passe til at køre på mere plane overflader samt på almindelige veje.

Når du beslutter dig for at bruge dækkene fra Voltyre, betyder det, at du får mange interessante muligheder. Men ikke mindst indebærer det, at du får en lille del af deres mangeårige ekspertise. Dæk fra denne producent vil nemlig få din traktor eller andet køretøj til at klare sig bedre i både vådt og tørt.