VREDESTEIN HISTORIE

Apollo Vredestein B.V. er en del af det indiske selskab Apollo Tyres Ltd. Vredestein har hovedsæde i Enschede, Holland og har omkring 1.800 ansatte. Vredestein er et mærke, der har eksisteret i mere end et århundrede, og er velkendt og vellidt i autobranchen. Vredestein fremstiller dæk til blandt andet biler, landbrugsmaskiner og cykler. Vredestein samarbejder med designhuset Giugiaro og lader dem designe mange af deres dæk. Apollo Vredestein sælger dæk under begge varemærker Apollo og Vredestein. I dag produceres over seks millioner dæk på Vredesteins fabrik i Enschede. Vredestein fremstiller sommer-, vinter- og helårsdæk. Udover de seks millioner dæk fremstiller Vredestein også yderligere et antal dæk til landbrugsmaskiner. Vredesteins dæk til erhvervskøretøjer og tohjulede køretøjer bliver fremstillet i Østasien. Virksomheden er aktiv i 18 lande verden over.

Dæk fra Vredestein

Vredesteins mål er at fortsætte med at udvikle deres produkter med nye innovationer og samtidig være en markedsorienteret og fleksibel virksomhed. Vredestein arbejder løbende på at udvikle nye, innovative produkter, der er af højeste kvalitet. Vredestein fokuserer først og fremmest på at producere produkter af høj kvalitet og udforske markedets efterspørgsel gennem omhyggelig markedsanalyse for at give deres kunder det, de ønsker. Vredestein er bygget på så flad en struktur som muligt, fordi virksomheden ønsker, at deres ansatte skal tage ansvar og autoritet, selv ved lavere stillinger. Vredestein værdsætter færdigheder som kreativitet, vovemod, teamwork og høj fleksibilitet hos sine ansatte, og mener, at det er de kvaliteter, der gør virksomheden så succesrig. For at udvikle og fremstille sådanne innovative og bedst mulige produkter har Vredestein også et forskningsanlæg, Technical Centre Enschede. Vredesteins dæk skal være af så høj en kvalitet som muligt, fordi virksomheden ved, at dækkene spiller en afgørende rolle i alle biler. Vredestein dæk skal have en lav rullemodstand, holdbarhed, høj komfort, være slidstærke og give en så lille lydproduktion som muligt. For at udvikle dæk med disse kvaliteter er Vredesteins forskningsanlæg uundværligt. På forskningsanlægget udvikler man materialer, processer og dækkonstruktion. For at være i stand til at få adgang til så meget viden som muligt, har Vredestein tæt kontakt med flere universiteter og involverer også aktivt alle interne kunder i udviklingen af Vredesteins dæk. På forskningsanlægget gennemfører man grundig afprøvning af alle nye innovationer med henblik på at finde den bedste sammensætning af dækket, så dækket er af høj kvalitet, både når det kommer til design og til ydeevne og sikkerhed. Vredestein har en særlig afdeling, der arbejder på at forbedre virksomhedens miljøpåvirkning.

I 1909, et år efter at Emile Louis Constant Schiff havde købt Nederlandse Guttapercha Maatschappij, skiftede virksomheden navn til NV Rubberfabriek Vredestein. På det tidspunkt fremstillede virksomheden gummiprodukter, såsom tennisbolde og sko. Virksomheden NV Nederlandsch-Amerikaansche Autobanden-fabriek Vredestein blev grundlagt i 1946, og ejede dengang B.F. Goodrich 20 procent af selskabet. Virksomheden fortsatte med at ekspandere, og i 1960'erne blev det integreret med anden gummifabrik. I 1971 købte B.F. Goodrich Vredestein, og virksomhedens marked udvidedes yderligere. I løbet af 1970'erne fokuserer Vredestein i stigende grad på produktion af dæk til motorkøretøjer. På grund af oliekrisen i midten af 1970'erne overtog den hollandske regering 49 procent af Vredestein. Resten af virksomheden blev derefter overtaget af stiftelsen Stichting tot Voortzetting van Vredestein. I 1990'erne begyndte Vredestein deres succesfulde samarbejde med Giorgetto Giugiaro, hvilket førte til en helt ny fase i virksomhedens historie. Giugiaro var en berømt designer af bilmodeller og hans design fik Vredesteins højkvalitetsdæk til at tage et nyt skridt i deres udvikling. Apollo Tyres Ltd. købte i 2009 Vredestein. Apollo har valgt at lade Vredesteins produktion blive i Holland, og virksomheden har også besluttet at investere for at kunne udvide produktionskapaciteten i Holland. Selv før Apollo købte Vredestein havde virksomheden en stærk tilstedeværelse i Europa, USA og Canada, men efter Apollos overtagelse har virksomheden også styrket sin position i Mellemøsten og Asien.

VREDESTEIN DÆK

Vredesteins lange historie, kombineret med selskabets nyskabelser gør, at du kan være sikker på, at du køber et topkvalitets dæk og med den bedste ydeevne, når du køber et dæk fra Vredestein. Vredesteins høje standarder for deres produkter sikrer dig, at du får et produkt, der er gennemtestet og tilpasset til at give dig en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Vredestein tager også ansvar for, at du får et produkt, der er sikkert for både chaufføren og resten af samfundet og miljøet. Vredestein ved, hvor vigtigt det er med innovation og har derfor valgt at investere kraftigt i altid at have det nyeste udstyr og teknologi på sit forskningscenter. Det gør, at Vredestein altid kan være et skridt foran og forudse deres kunders behov. Leder du efter et dæk, der vil give dig lidt ekstra, når det kommer til design og innovation, så er Vredestein noget for dig, uanset om du er på udkig efter dæk til din bil, din motorcykel eller din traktor. Vredestein har garanteret det, du leder efter.

Vredestein Dæk

FIND DÆK FRA VREDESTEIN