YOKOHAMA HISTORIE

Yokohama blev grundlagt i 1917 og er en af de førende dækproducenter i verden. Virksomhedens hovedkontor ligger i Tokyo, og der er omkring 20000 ansatte på Yokohama. Virksomheden fremstiller dæk til biler, SUV'er, lastbiler, busser, industrielle køretøjer og så videre. Yokohama producerer ikke blot dæk, men også gummislanger, vandtætte materialer, elpærer og golfprodukter. Yokohama har et forskningsanlæg, der udvikler materialer og produktdesign samt tester produkterne og vurderer dem. Ud over virksomhedens forskningsfaciliteter har Yokohama også tre testanlæg til deres dæk, hvoraf det ene er specielt designet til at teste dæk uden pigge. For at Yokohama skal kunne garantere, at deres produkter er af højeste kvalitet, har virksomheden valgt at certificere alle sine produktionsanlæg med standarden ISO 9001, hvilket er en certificering af international standard for fastsættelse af kvalitetsstyring. Ud over kravet om at producere top-kvalitetsdæk er Yokohama også dedikeret til at have meget effektive systemer, der udleder så lidt kuldioxid som muligt.

Dæk fra Yokohama

Yokohama stræber efter at skabe produkter, der forbedrer og forenkler folks liv. Virksomheden lægger al sin energi i at udvikle nye teknologier, der gør, at deres produkter bidrager til at øge menneskers trivsel. For Yokohama er det også vigtigt at være en arbejdsplads, der værdsætter og øger medarbejdernes energi. Yokohama ønsker, at deres medarbejdere skal udvikles sammen, så alle kan gøre deres bedste og dermed bidrage til udviklingen for at lette alle menneskers hverdag. Yokohamas mål er at samarbejde med samfundet på en fair måde og at arbejde i harmoni med miljøet. Yokohamas egen forskningsenhed findes i Hiratsukafabrikken. Forskningsanlægget er udstyret med de nyeste instrumenter og udstyr, så det er muligt for virksomhedens forskere til at udvikle næste generations teknologier. Yokohama har også adgang til flere testfaciliteter, hvor deres dæk testes, så at det er muligt at sikre, at de er af højeste kvalitet. På forsøgslaboratoriet D-PARC tester man, hvordan dækket præsterer under forskellige typer af vejrforhold og på forskellige typer af veje. Der er for eksempel en prøvebane, der simulerer kørsel på snoede bjergveje. På TIRE TEST CENTER OF ASIA testes dækkene for at se, hvordan de præsterer ved høje hastigheder. Yokohamas dæk underkastes altid disse strenge tests, så virksomheden kan garantere, at du som kunde får dæk af højeste kvalitet og med den bedste ydeevne..

Yokohama blev grundlagt af Yokohama Cable Manufacturing Co., Ltd (i dag Furukawa Electric Co., Ltd), og den amerikanske virksomhed BF Goodrich. Virksomheden startede fabrikation af dæk i 1919 på fabrikken i Hiranuma. Men det var dog først i 1937, at dækkene blev døbt Yokohama og først i 1963 skiftede hele virksomheden navn til The Yokohama Rubber Co., Ltd. Siden starten i 1917 er Yokohama vokset støt og har udvidet sin virksomhed og sine faciliteter. Når det kommer til miljøspørgsmål var Yokohama tidligt ude, og i 1993 havde virksomheden formuleret en handlingsplan for, hvordan den skulle arbejde for at minimere sin indvirkning på miljøet. Siden da er Yokohama fortsat med at arbejde på sin miljøprofil, og som et skridt til at reducere deres emissioner, startede virksomheden et projekt for at reducere det industrielle affald i 2001. Yokohama arbejder også på et projekt for at bevare skoven, så derfor plantes der træer på alle Yokohamas anlæg. Yokohama arbejder løbende på at reducere emissionerne og forbedre verden omkring dem. Selvfølgelig har Yokohama opsat produktionsstrukturer, der reducerer indvirkningen på miljøet så meget som muligt, både i deres nye anlæg og de faciliteter, der allerede eksisterer. Yokohama arbejder på i fremtiden være i stand til at genbruge alt sit affald. Alle Yokohamas fabrikker i Japan har i dag nået nul-udslip, og virksomheden graver ikke noget af deres affald ned. Virksomheden ved, hvor stort og vigtigt deres ansvar er, når det kommer til at arbejde for en miljømæssig udvikling, der er bæredygtig.

YOKOHAMA DÆK

Fælles for alle Yokohamas dæk er, at de er pålidelige og af høj kvalitet. Yokohama tilbyder dæk til alt fra personbiler, lastbiler og biler, der anvendes på for eksempel byggepladser. Uanset hvilket af Yokohamas produkter, det gælder, er ambitionen for virksomheden at berige folks liv, og det gør virksomheden ved at investere kraftigt i udvikling af nye teknologier, teste deres produkter grundigt og derefter sælge dem til en god pris. Yokohama bruger altid de nyeste teknologier, og de ansatte i virksomheden er dedikerede til at skabe et bedre og nemmere liv for mennesker, samfundet og verden. Så hvis du er på udkig efter et dæk, der er af høj kvalitet og også fremstillet af en virksomhed, der tager ansvar for sin miljøpåvirkning, er Yokohamas dæk noget for dig. Yokohama fremstiller dæk, der er både pålidelige og forbedrer din køreoplevelse. Uanset om du er på udkig efter dæk til en lastbil eller en personbil, kan du være sikker på, at Yokohama kan tilbyde et dæk, der passer til dine behov og dine forudsætninger.

Yokohama Dæk

FIND DÆK FRA YOKOHAMA